Thursday, June 30, 2011

Eveything About Me

People said that AKU dalam blog memang CUKUP peramah but,dekat FB/Sekolah tak ada lah banyak cakap sangat.Okay,aku rasa aku sama je.Dalam blog maybe nampak macam peramah sebab dekat BLOG lah tempat aku cerita semmmmmmwenngg(semua) benda yang aku buat setiap hari.*cehh!menipu lah tu
SEMMMMUA benda yang aku POST,semua from the BOTTOM of my heart and aku akan tulis apa yang ada dalam otak aku.Kalau otak aku kosong,aku takkan blogging.THAT'S IT! :)
I hope you guys understand of what I'm talking about.
Speech to EVERYONE:
HYE!

2 comments:

  1. hahahaha.tapi bukan kau sorang je yang cakap.orang lain pun ada yang cakap

    ReplyDelete